Équipement publicitaire acyclique rotatif extérieur led signal lumineux


Équipement publicitaire acyclique rotatif extérieur led signal lumineux

Équipement publicitaire acyclique rotatif extérieur led signal lumineux


Acum, tot mai mulți clienți sunt interesați de semnul de lumină led în aer liber,

Pentru că luminile colorate și variate cu LED-uri pot lăsa adesea un impr foarte adâncessionpe oameni și de a atrage o rată ridicată de atenție.

         


În comparație cu semnul obișnuit de lumină în aer liber, semnul de lumină led rotativ în aer liber se caracterizează prin capacitatea de a roti 360 de grade; trecătorii pot vedea conținutul cutiei de lumină din mai multe unghiuri diferite, atrăgând astfel mai mulți clienți.
Semnul rotativ de lumină led în aer liber, ca dispozitiv de afișare semipermanent, constă din cadre din aluminiu, panouri modulare și acrilice LED.
Mai important, materialele sale bune de acoperire, tehnologia de imprimare grafică rezistentă la UV și structura rezistentă la intemperii ar putea prelungi la maxim timpul de utilizare a cutiei de lumină.

Este utilizat pe scară largă în baruri, bănci, supermarketuri, restaurante fast-food, benzinării etc.; a devenit o nouă formă de decorare a fațadei magazinului.

                  

Pentru a oferi clienților soluțiile perfecte de potrivire, pentru a satisface diferitele nevoi ale clienților, toate indicatoarele de lumină led rotative ale ușii ar putea fi personalizate exclusiv.
Diferite stiluri, dimensiuni și logo-ul sunt la dispoziția dumneavoastră.
Mai multe detalii despre semnul nostru led de lumină în aer liber, vă rugăm să vizualizați introducerea fișierelor noastre de producție sau să vă urez bun venit să ne contactați direct!